Vi er et team med 4 dyktige og kreative hoder med unik kompetanse innen markedsføring, teknologi, og innholdsproduksjon.

Vi er et team med 4 dyktige og kreative hoder med
unik kompetanse innen
markedsføring, teknologi, og innholdsproduksjon.

Bilde av hele gjengen i malejo

Vi har stor tro på at vi kun er produktive når jobben vi gjør er spennende. Du må like det du gjør, for å gjøre ditt beste. Måten å oppnå det på er å omgi deg med mennesker du liker å jobbe med. Det er derfor vi startet Malejo.

Våre ansatte


Mathias Johansen

Daglig leder

Mathias er vår daglige leder, og tar seg av den daglige driften i selskapet. Han har studert markedsføring og ledelse ved Kristiania i Oslo og har lang fartstid i flere store bedrifter


Esten Grøtte Hoffmann

Kreativ leder & filmprodusent

Esten er den lidenskapelige filmskaperen i Malejo. Han har lang tid i bransjen og har jobbet både med større reklamefilmer og musikkvideoer.


Portrettbilde av Elias

Elias Bruholt

Salgssjef

Elias har en bachelor of Business Administration fra HULT International Business School i London, og kommer nå fra stillingen som Account Manager i Canon Norge.


Felix Lie Lianes

Lærling - Innholdsproduksjon

Felix er vår lærling i det helt nye faget Innholdsproduksjon. Han begynte hos oss 1. August 2022 og går et to år langt og spennende lærlingeløp i vente.


LEDIGE STILLINGER

Kanskje du vil bli en av oss?


Åpen stilling

Kanskje du har noe spennende å tilføre oss?

Lokasjon

MelhusHva står vi for?

Hos oss i Malejo er vi stolte av å skape en inkluderende arbeidsplass fri for diskriminering basert på rase, religion, alder, kjønn, seksuell legning, sosial bakgrunn eller sivilstatus. Vi jobber også med bærekraft og for en mer bærekraftig industri.

Karriere ikoner