Fra filmproduksjon til design av klær og logoer

Vårt samarbeid med Din Tur, Norges ledende turoperatør innen havfisketurisme, har vært en inspirerende og givende reise. Gjennom ulike prosjekter, inkludert filmproduksjon som fremhever selskapets samarbeidsverdier, design av klær for personell og samarbeidspartnere, og en tilpasset logo for det norske hopplandslagets hoppdresser, har vi fått muligheten til å jobbe tett sammen med Din Tur.Vi er stolte over å ha vært en del av dette samarbeidet og ser frem til mange flere spennende prosjekter sammen med Din Tur i fremtiden.

Se filmen for Din Tur over.

En uventet og spennende designutfordring fra Din Tur og hopplandslaget vi tok på strak arm.

"Tett på TSO" gir en sjelden mulighet for publikum å bli kjent med de talentfulle musikerne bak Trondheim Symfoniorkester og Opera.

Vi mottok en telefon fra Roger, daglig leder i Din Tur, med en spennende og litt uventet utfordring. Din Tur hadde blitt sponsor for det norske hopplandslaget, og de trengte raskt hjelp til å designe det som skulle prege hoppdressene. Med kort varsel kastet vi oss inn i prosjektet, ivrige etter å hjelpe Roger og Din Tur med denne viktige designoppgaven.

Tilbakemelding fra DinTur

❝Din Tur AS er Norges største turoperatør innenfor naturbaserte opplevelser og spesielt havfisketurisme. Vi har hatt gleden av å være kunde og samarbeide med Malejo AS på alt fra større komplekse filmprosjekter og helt ned til innkjøp av penner med logo på.

Uansett, hva det er så leveres det god kvalitet, de er veldig hyggelige og lydhøre våre innspill samtidig som de har mange gode innspill selv.

Proffe, tvers igjennom og Din Tur AS kommer garantert til å bruke Malejo AS igjen, samt at vi varmt kan anbefale de videre!❞

Roger Johansen Rønning

Daglig leder, DinTur