Samarbeid tuftet på felles verdier og bærekraft

Vi er glade for å introdusere vårt siste samarbeidsprosjekt: nettsideutvikling for Trøndelag Sankeri, en unik bedrift som samler ville vekster for restauranter over hele Norge. Samarbeidet vårt med Trøndelag Sankeri var preget av felles verdier rundt bærekraft, naturbevissthet og respekt for det norske landskapet.

Besøk nettsiden her

Nettsiden til Trøndelag Sankeri er en kombinasjon av funksjonalitet og estetikk

"Tett på TSO" gir en sjelden mulighet for publikum å bli kjent med de talentfulle musikerne bak Trondheim Symfoniorkester og Opera.

Da Trøndelag Sankeri først kom til oss, trengte de en nettside som kunne formidle deres unike tjenester, samt deres sterke fokus på bærekraft. De ønsket en plattform hvor de kunne dele sin historie, vise frem deres arbeid og tilby opplevelsesturer for de som er interessert i å lære mer om deres arbeid.

I utformingen av nettsiden fokuserte vi på å skape en brukervennlig og estetisk tiltalende opplevelse. Vi utviklet en nettside som klart fremhever Trøndelag Sankeris tjenester, fokus på bærekraft, samt muligheten for å lese og booke opplevelsesturer.

Tilbakemelding fra Trøndelag Sankeri

❝Takk for et flott samarbeid Malejo. Det har vært ukomplisert og trivelig å jobbe med dere. Vi opplever at dere er lettbeinte, faglig dyktig og ikke minst har gode relasjonsegenskaper som gjør folk trygge foran kamera. Vi i TSO er meget fornøyd – vi sees igjen! ❞

Jim Andre Stene

Villbonde, Trøndelag Sankeri

Sankeri logo