Om prosjektet

Grilstad AS ønsket en mer moderne og brukervennlig nettside for å møte de stadig skiftende behovene til sine kunder og markedet. Vi i Malejo tok på oss oppgaven med stor entusiasme og bestemte oss for å bygge løsningen på WordPress. Dette valget sikrer at Grilstad enkelt kan administrere og oppdatere innholdet på nettsiden fremover, uten behov for avansert teknisk kunnskap.

Prosjektet ble gjennomført i tett samarbeid med Emma Grønningen hos Grilstad, som bidro med verdifulle innsikter og tilbakemeldinger gjennom hele prosessen. Vår tilnærming la stor vekt på brukervennlighet og bærekraft. Vi har optimalisert nettsiden for rask lastetid og forbedret brukeropplevelse, noe som er avgjørende i dagens digitale landskap.

Dette prosjektet har vært en betydelig og spennende utfordring for oss i Malejo. Gjennom arbeidet har vi oppnådd verdifull læring og utviklet våre ferdigheter ytterligere. Vår kreative leder, Esten, har hatt hovedansvaret for prosjektet og har samarbeidet tett med Grilstad for å sikre at alle aspekter av nettsiden møter deres behov og forventninger.

Resultatet er en nettside som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer optimalt. Den nye nettsiden til Grilstad AS kombinerer estetikk, funksjonalitet og bærekraft på en måte vi er svært stolte av.

Vi takker Grilstad for tilliten og ser frem til flere spennende prosjekter i fremtiden.

Nettsiden driftes på fornybar energi levert av oss i Malejo, noe som understreker vårt engasjement for bærekraftige løsninger. Dette bidrar til å redusere karbonavtrykket og fremmer en grønnere fremtid.

Les mer om bærekraftig drift her


Tilbakemelding fra Grilstad

❝Vi gikk fra å ha et gammeldags og tungvint system, til et nytt, moderne og særs brukervennlig et. Grilstad er veldig fornøyd med jobben Malejo har gjort, nå er det en sann glede å jobbe med nettsidene våre! ❞

Emma Grønningen

Digital prosjektleder, Grilstad