Om prosjektet

Vi er stolte av å presentere en komplett visuell identitet for et nystartet studiesenter i Trøndelag. I tett samarbeid med prosjektleder Ann-Kristin Landsem har vi utviklet en ny logo og design som reflekterer studiesenterets verdier og mål. Gjennom en dynamisk prosess med utveksling av ideer og utforsking av fargepaletter, har vi skapt en visuell profil som skiller seg ut.

Nettsideløsning

I tillegg til den visuelle identiteten har vi også designet og utviklet nettsiden for studiesenteret. Denne løsningen sikrer at informasjonen er lett tilgjengelig for alle brukere og at studiesenterets digitale tilstedeværelse er både profesjonell og innbydende.

Besøk nettsiden her

Slagord og budskap

Vi har også utviklet slagordet «Kompetanseheving der du bor,» som underbygger studiesenterets oppdrag. Dette slagordet, sammen med budskapet «Vi gir deg kunnskapen du, næringslivet og fremtiden trenger,» fremhever vårt fokus på tilgjengelig og relevant utdanning.


Farger og symbolikk

Den valgte blåfargen er nøye utvalgt for å representere faglighet og kunnskap. Mønsteret i designet er inspirert av ideen om faglige lag og en trinnvis læringsprosess, der man bygger kunnskap stein for stein.

R224  G234 B245
C09 M04 Y00 K04
#e0eaf5

R45 G118 B173
C74 M32 Y0 K32
#2e77ae

R13 G34 B56
C76 M40 Y00 78
#0d2137

R255 G142 B43
C0 M44 Y83 K0
#ff8e2b


Tilbakemelding

❝ I forbindelse med opprettelsen av vårt Studiesenter Trøndelag Sør, brukte vi Malejo som markedsføringsfirma. Vi føler at produktene de leverte virkelig gjenspeiler vår identitet som et profesjonelt og fremtidsrettet Studiesenter som skal levere gode tjenester til kommunene, næringslivet og innbyggerne. Tusen takk for en fremragende leveranse. Har ingen problemer med å anbefale Malejo til andre som trenger deres tjenester.❞

Ann Kristin Landsem

Prosjektleder, SSTS