Film som engasjerer

Filmproduksjon i Trondheim

Med base i Trondheim og Melhus lager vi gode og visuelt sterke filmer som forteller de gode historiene. Malejo AS skal være en foretrukket sparringspartner innen filmproduksjon. Vi leverer det meste innen film, og ingen produksjon er hverken for liten eller for stor. Med et bredt nettverk og god kompetanse ser vi på hvert prosjekt med glede og lidenskap.

Se noen av våre filmer her

⸺ Brandfilm

Brandfilmer er et fantastisk verktøy når man skal presentere bedriften sin på den beste måten. Dette hjelper vi deg med.

⸺ Employer branding

Film er et uvurderlig verktøy i en ansettelsesprosess. Du får vist frem arbeidsplassen og ansatte på en helt unik måte.

⸺ Reklamefilm

Det å lykkes med en reklamefilm er helt essensielt. Vi bistår deg under hele prosessen fra produksjon til publisering.

⸺ Holdningskampanje

Gode holdningskampanjer er med på å forandre. Dette gjør at slike filmer har en betydelig effekt når det kommer til påvirkning.

⸺ Informasjonsfilm

En informasjonsfilm er et godt alternativ når man ønsker å fremme faglig informasjon på en visuelt god måte.

⸺ Sosiale medier

Korte filmer til sosiale medier er en viktig del av markedsføringsprosessen. Her er det avgjørende å bruke så mye film man kan.

Pre-produksjonsfasen

Pre-produksjonen starter med et briefmøte. Kunde har ofte et behov som skal løses, eller et budskap som skal fortelles. Det er viktig for oss å lære å kjenne kundens ønsker og målgrupper, slik at vi er sikre på at filmen treffer slik den skal. Under møtet diskuteres også hvilke distribusjonsplattformer som skal benyttes, slik at filmen blir optimalisert for riktige flater.

Videre utvikles en idé og et konsept, som vi sammen blir enige om. Denne fasen handler om research – bli ordentlig kjent med kunden. På bakgrunn av informasjonen og researchen som blir gjort, kan vi sette oss ned å konkretisere både pris, lengde og selve konseptet for produksjonen.

Innspillingsdagen

Dagene med innspilling er kanskje de mest intense under en produksjon. Her krever det mye fokus, samarbeid og stå-på vilje for å oppnå det resultatet man drømmer om. For oss i Malejo handler det om å fortelle de gode historiene, og det å gjøre de så visuelt bra som overhodet mulig. Men innspilling er også de morsomste dagene , med mye gøy sammen med kunde.

Her kommer planleggingen og ideutviklingen fra forrige fase godt inn, og legger grunnlaget for hva, hvor og hvem som skal filmes. Det finnes utallige typer film, og det å velge rett type til rett budskap er veldig viktig.

Filmfotograf Esten sammen med Jim Andre Stene på filmproduksjon.
Filmfotograf Esten sammen med Jim Andre Stene på filmproduksjon.

Etterarbeid og ferdigstilling

Det er i denne fasen hvor magien kommer frem. Fra råfiler uten farger og lyd, til et ferdig resultat med lyddesign, fantastiske farger og bra flyt – det er slik etterarbeidet fungerer. I første omgang er det klippen som er i fokus, det vil si å sette sammen alle råfilene til en historie.

Videre etterbehandles klippene med både farger og lysnivåer – før man avslutter med design av lydbilde. Her brukes en kombinasjon av lydeffekter og musikk som mikses sammen for best resultat.

 

Vi driver også med livestreaming. Les mer her

Førbilde Etterbilde

Evaluering

Helt til slutt publiseres resultatet på de avtale kanalene, og alle venter i spenning. I denne avsluttende fasen er det viktig å møtes å utveksle erfaringer vi har gjort oss under produksjonen, samtidig som vi måler effekten av filmen.

Hvordan har den gjort det? Ble det slik man så for seg? Ofte lages filmer for konkrete mål – så det er viktig å følge de opp.

Her kan du lese litt om hvordan du lykkes med reklamefilmer

Se våre nyeste produksjoner her


Trenger du hjelp?

Ring meg så finner vi ut av det.
esten@malejo.no
+47 477 06 860

Få et gratis, uforpliktende tilbud på filmproduksjon

Skriv gjerne kort om behovet du har, slik at jeg kan hjelpe deg med det du ønsker.