Nå åpner Norge!

Det har vært et tøft år for mange. Mange har derfor også havnet «litt bakpå» når det kommer til markedsføring. Det er ikke alle som har hatt mulighet til å arbeidet strategisk, målrettet og jevnt med dette, da det har vært alt for mye annet å tenke på. Når samfunnet nå åpner igjen, og vi begynner å nærme oss en normal hverdag igjen, vil nok mange oppleve at man henger litt bakpå, og har en del å ta igjen på dette feltet.

Det har samtidig skjedd stor utvikling på området den siste tiden, og jenvlige oppdateringer av eget nettsted er en veldig viktig del av den digitale tilstedeværelsen til alle bedrifter. Vi ønsker derfor å hjelpe så mye vi kan med å ta igjen det tapte med å gi halv pris på utvikling av ny hjemmeside til de fem første som tar kontakt med oss.

Prisen av nettsider varierer veldig og kommer an på hvilke funksjoner man ønsker å implementere, så det er vanskelig å si hva prisen kommer på før man har gjennomført et første møte.

Uansett; Ta kontakt og fortell kort om situasjonen din så tar vi en prat og utarbeider et uforpliktende tilbud til halv pris!

Førstemann til mølla!

Trenger du hjelp?

Ring meg så finner vi ut av det.
esten@malejo.no
+47 477 06 860

Meld deg på konkurransen her!

Fyll ut skjema og send inn, så er du med i trekningen av en gratis filmproduksjon

    Foretrukket av