Karivollen Overnatting med kjempebestilling

For omlag en måned siden leverte vi i Malejo vårt største profileringsprodukt til nå. Det var et stort banner på 3,5×8 meter på bestilling fra Karivollen Overnatting, som ligger rett på utsiden av Melhus sentrum. Her gjester de arbeidere og private, med fokus på rimelig overnatting med gode fasiliteter og kort vei til Trondheim og Melhus generelt.

Det var en spent og ivrig leder som tok oss imot da vi personlig dro dit for å overlevere det store banneret på Karivollen. Leder i Karivollen Overnatting, Per Ivar Staberg mener at det er viktig for Karivollen å synliggjøre seg i lokalområdet på denne måten.

Per Ivar Staberg sammen med Mathias Johansen fra Malejo.

«Det å ha et så stort og synlig banner langs E6, hvor alle dalens innbyggere ferdes er jo veldig bra og viktig for oss»

«Det å ha et så stort og synlig banner langs E6, hvor alle dalens innbyggere ferdes er jo veldig bra og viktig for oss», sier Per Ivar og sikter til banneret som skal henge langs nye E6 sørover mot Melhus. Han mener at målet deres må være å opplyse om at Karivollen kan være en bra plass om lokale trenger overnatting.

«Vi ønsker at flest mulig lokale skal vite at vi på Karivollen finnes, og at vi også faktisk er eneste ordentlige overnattingsplass på Melhus» tilføyer han.

Leder i Karivollen Overnatting, Per Ivar Staberg

3 uker senere er det en glad Per Ivar som tar telefonen når vi ringer, og ifølge han har banneret hatt en umiddelbar effekt.

«Vi har allerede merket en utrolig bra effekt av banneret og det virker som flere private også har fått øynene opp for overnattingstilbudet vi har her på Karivollen

Han mener at banneret har hatt den ønskelige effekten de så for seg, og er fornøyd med investeringen de gjorde. Han sier også at samarbeidet med Malejo var utelukkende positivt med god og rask service.

«De overrasket meg også med hvor kjapt de kunne levere et banner av denne størrelsen, for jeg rakk jo nesten ikke bestille den før de sto på døren» ler Per Ivar og forteller videre at kundeservicen var over all forventning.

Ps! Vi i Malejo leverer all type profilering, og alt som man kan trykke eller brodere logo på!