Karriere

Malejo søker hele tiden nye unge og kreative mennesker som vil være med på en morsom reise

Konsertarena full av mennesker

Vi har stor tro på at vi kun er produktive når jobben vi gjør er tiltalende. Du må like det du gjør, for å gjøre ditt beste. Måten å oppnå det på er å omgi deg med mennesker du liker å jobbe med. Det er derfor vi opprettet Malejo

Det er artig å være lærling i Malejo, man lærer mye og får opplevd masse, både oppturer og nedturer – men det er sånn man lærer best.

Felix Lianes

Lærling, Malejo AS

VÅRE ANSATTGODER

Slik kan vi trives sammen


Ikon av team

Et ungt team

Du blir en del av et ungt team, med høy kompetanse innen sine felt med god humor, målrettet jobbing og morsomme aktiviteter.

Ikon av å nå mål

Gode utviklingsmuligheter

Malejo vil by på gode utviklingsmuligheter og relevant kursing. Sammen skal VI bli så gode som vi kan, om ikke enda bedre!

Ikon av penger

Lønns- og bonusordninger

Malejo vil by på gode lønns- og bonusordninger, og sammen har vi et mål om at dette skal bli en suksess for alle involverte.

Ikon av flybiletter

En spennende jobb

Du vil få en spennende jobb i en vekstbedrift, med stor variasjon i oppgaver og prosjekter og får være med å forme veien videre.

Icon ac en skjerm

Moderne utstyr

Du vil få tilgang på utstyr og tjenester som holder høy standad. Vi ivrer etter nye duppeditter så fort de kommer ut, og vi elsker alt som heter teknologi

Ikon av å være pensjonist

God pensjonsavtale

Vi i Malejo har et ønske om å bli gamle sammen - derfor byr vi på en god pensjonsordning, slik at vi kan nyte pensjonist-tilværelsen sammen.


LEDIGE STILLINGER

Disse posisjonene er ledige for deg


Åpen stilling

Kanskje du har noe spennende å tilføre oss?

Lokasjon

MelhusHva står vi for?

Hos oss i Malejo er vi stolte av å skape en inkluderende arbeidsplass fri for diskriminering basert på rase, religion, alder, kjønn, seksuell legning, sosial bakgrunn eller sivilstatus. Vi jobber også med bærekraft og for en mer bærekraftig industri.

Karriere ikoner

Finner du ingenting som passer for deg?

Du passer kanskje ikke noen av de ledige stillingene, men kan fortsatt være en ressurs for oss!
Ta kontakt med oss direkte via e-post.