Kokken Frank-filmen har passert 10.000 visninger på facebook

Det er akkurat nå én måned siden vi publiserte Kokken Frank-videoen på facebook. «Æ e kokken Frank» som filmen heter har vært vårt største prosjekt så langt i 2020, og har virkelig vært med på å utforme oppstarten av selskapet og legge til rette for hvordan vi strategisk vil arbeide videre når det kommer til filmproduksjon. På den første måneden har vi klart å passere ti tusen visninger på filmen vår kun på facebook. Dette er over all forventninger for både oss som produksjonsselskap og Frank som filmstjerne. Tatt i betraktning at Frank driver innenfor en rimelig smal nisje sier vi oss alle sammen kjempefornøyd med et visningstall på over 10.000 på en knapp måned.

Vi i Malejo har etter hvert spesialisert oss på historiefortellende og engasjerende filmer for prosjekter i alle størelsesordner, og filmen vi har laget for Kokken Frank var den første store portrettfilmen vi har produsert. Her har vi fulgt kokken frank helt siden i fjor høst og frem til nå i august. Vi har fått spist masse god mat, og vært med på mange spennende prosjekt sammen med Frank. Frank selv er også kjempefornøyd med resultatene så langt. «Resultatene er over all forventning, og jeg er kjempefornøyd med hvordan den ferdige filmen ble. Malejo har vært en god samarbeidspartner og jeg føler vi har fått vist fram hvem jeg er og hva jeg driver med på en veldig fin måte. At filmen nå har passert 10.000 visninger er virkelig stas, og jeg synes det er gøy at så mange har interesse av å se litt mer av meg», sier han.

Resultatene er over all forventning, og jeg er kjempefornøyd med hvordan den ferdige filmen ble. Malejo har vært en god samarbeidspartner og jeg føler vi har fått vist fram hvem jeg er og hva jeg driver med på en veldig fin måte.

Frank har etter filmen ble publisert fått mange henvendelser rundt hva han driver med, og mange er interessert i å få besøk av den dyktige kokken. Vi er kjempeglad for at Frank har latt oss få hundre prosent kreativ frihet for å lage den filmen vi mener er den beste for hans formål. Vi har etter publiseringen også fått mange henvendelser for når neste film med Frank kommer, og vi kan røpe at vi er allerede i gang med planleggingen av den neste filmen med den kommende stjernekokken. Dette, i tillegg til andre filmprosjekter som knytter seg til mat og reiseliv i Trøndelag spesielt.