Markedsføring

Tavle med markedsføringsnotater

Har du ambisjoner om å vokse i ditt marked? Eller skal du innta nye markeder? Vi er klare for å gi deg farten du trenger. Vi har lang erfaring med markedsføring, og brenner for å skape resultater gjennom effektive kampanjer.

MARKEDSFØRINGSTJENESTER

Våre markedsføringstjenester består av


Annonsering

Vi hjelper deg med å spre ditt budskap gjennom annonsering i mange ulike plattformer. Kampanjeoppsett, budsjettstyring og testing av effekt er viktig når vi jobber med annonsering.

Ideikon

Strategi & rådgivning

Det viktigste når det kommer til markedsføring er å ha en god, grunnleggende plan. Dette kan gjerne struktureres i en markedsstrategi og en markedsplan. Vi gir gode råd, og hjelper kundene våre med å sette opp dette.

Innsikt & analyse

Ofte kan det være lett å gå seg "blind" i egen bransje. Da kan vi bistå med å få oversikt, samt skaffe viktige data som kan være nyttig å ta med seg videre i markedsarbeidet.

Sosiale medier ikon

Drift av sosiale medier

Det å være tilstede på SoMe er kjempeviktig, men kan ofte være vanskelig å følge opp selv. Vi er eksperter på dette, og sammen med dere utvikler vi en SoMe-strategi, som vi tar ansvaret for å følge opp, utvikle og drifte for dere.

Ansatt ikon

Marketing for hire

Ikke alle har råd til å ha en egen, intern markedsressurs. Da kan et fast samarbeid med oss være en godt alternativ. Med marketing for hire hos oss får du en fast kontaktperson, men et helt team av ulike fagfelt og ekspertiser med på laget.


Vår USP

Hvorfor velge Malejo


Innovativt og kreativt arbeid

Vi er opptatte av å skape innovative og kreative kampanjer og strategier som fanger oppmerksomheten og engasjerer målgruppen din.


Et tett og godt samarbeid

Vi arbeider tett med våre kunder gjennom hele prosessen for å sikre at vi forstår deres visjon, behov og mål.


Erfaring og ekspertise

Vi har lang erfaring og et bredt spekter av ekspertise innen markedsføring, noe som sikrer at vi takler ulike prosjekter.


Alltid oppdatert

I en hyperutviklende bransje som markedsføring er en del av, er det høyst nødvendig å være oppdatert på utvikling, trender og prosedyrer. Dette hjelper vi deg med.


Vi bruker bransjeledende verktøy

Innen markedsføring er bruk av bransjeledende programvare avgjørende for å kunne levere de beste resultatene. Fra å planlegge og utvikle idéer og kampanjer til å sette idéene ut i live, samt kontinuerlig oppfølging, og forbedring av materiell.

Ikoner for m arkedsføring

Har du noe stort og spennende på gang?

Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi elsker å høre om nye ideer og konsepter og
tror vi definitivt kan hjelpe deg på vei. Book et uforpliktende møte, og vi har kaffen klar.

Mathias Johansen

mathias@malejo.no 
+47 480 95 490