Øk merkevarebevisstheten med Malejo

Øk merkevarebevisstheten med Malejo

Profileringsartikler ligger mot en stein med mose

Med Malejo får du skreddersydde løsninger som er tilpasset dine profileringbehov. Vi har et bredt utvalg av profileringstjenester og et dedikert team av eksperter som vil hjelpe deg med å styrke merkevaren din og øke synligheten i markedet. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med din profilering i Trondheim.

Våre profileringstjenester består av

Våre profileringstjenester består av


Profilklær

Vi leverer et stort utvalg av klær med bedriftens logo og farger, som kan brukes til å styrke merkevaren og øke ansattes samhørighet.

Julegaver

Vi tilbyr et utvalg av unike og minneverdige julegaver som kan være med på å styrke forholdet til kunder og ansatte.

Giveaways

Vi kan hjelpe deg med å velge og produsere effektive giveaways som vil skape et positivt inntrykk av din bedrift og øke merkevarebevisstheten.

Firmagaver

Vi tilbyr et stort utvalg av firmagaver som kan skreddersys etter bedriftens ønsker og behov, og som kan styrke relasjonene med kunder og forretningspartnere.

Display og messeartikler

Vi tilbyr ulike displayløsninger og messeartikler som vil fremheve din merkevare og tiltrekke oppmerksomhet på messer og arrangementer.

Arbeidsklær

Vi leverer kvalitetsarbeidsklær med bedriftens logo og farger, noe som sikrer et profesjonelt og enhetlig utseende for dine ansatte.

Se full oversikt over hva vi kan tilby

Vår USP

Hvorfor velge Malejo


Personlig tilnærming:

Vi tar oss tid til å forstå din bedrift og dine mål, slik at vi kan tilby skreddersydde profileringstjenester som passer dine unike behov og forventninger.


Bredt produktspekter:

Vi tilbyr et omfattende utvalg av profileringstjenester og produkter, noe som gjør det enkelt for deg å finne den perfekte løsningen for din bedrift.


Høy kvalitet:

Vi er opptatt av å levere profilering av høy kvalitet, og vi samarbeider kun med pålitelige leverandører og produsenter.


Konkurransedyktige priser:

Vi tilbyr konkurransedyktige priser på våre profileringstjenester, slik at du får mest mulig verdi for pengene.


Ansvarlig kjøp og handel: Etikk og bærekraft

Hos Malejo forplikter vi oss til å fremme ansvarlig kjøp og handel, noe som betyr at vi legger stor vekt på etikk og bærekraft når vi velger leverandører og produkter. Vi erkjenner at våre beslutninger og handlinger kan ha en betydelig innvirkning på miljøet, samfunnet og økonomien, og derfor arbeider vi kontinuerlig for å minimere eventuelle negative effekter.


Har du noe stort og spennende på gang?

Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi elsker å høre om nye ideer og konsepter og
tror vi definitivt kan hjelpe deg på vei. Book et uforpliktende møte, og vi har kaffen klar.

Mathias Johansen

mathias@malejo.no
+47 480 95 490