Tilgjengelighetserklæring for Steinerskolene

Hva er Universell Utforming på nett?

Universell utforming sikrer at tjenester, som digitale plattformer og automater, er tilgjengelige for alle, fremmer mangfold og like muligheter. I Norge må IKT-løsninger, inkludert nettsider og apper, møte fastsatte minimumskrav, og det er ekstra spesielt for offentlige instutisjoner.

Hva er en tilgjengelighetserklæring?

En tilgjengelighetserklæring er en selvdeklarasjon om i hvilken grad et nettsted etterlever kravene til universell utforming av ikt.

Tilgjengelighetserklæringa skal beskrive hvordan og i hvilken grad nettsteder og oppfyller disse kravene. Det gjør at virksomhetene må kartlegge status for universell utforming i løsningene sine og publisere resultatene i en tilgjengelighetserklæring, som er åpen for alle.

Hvordan lages en tilgjengelighetserklæring?

Nettstedet deres må testes for å sikre at det oppfyller kravene. Avvik fra kravene føres i en tilgjengelighetserklæring, som administreres gjennom et system fra Digdir eller "UUtilsynet". Testing kan utføres internt for de med nødvendig ekspertise, eller ved å bruke eksterne tjenester som leverandører eller konsulenter.

Hva kan Malejo bidra med?

Vi har god kjennskap til kravene til Universell Utforming, og til prosessen med utvikling av en tilgjengelighetserklæring, og kan derfor tilby en komplett pakke som sikrer en tilgjengelighetserklæring for deres nettsted, i tråd med regelverket.

Pakken inkluderer:
  • Tilgjengelighetserklæring
  • Grundig rapport på avvik
  • Konkret tilbakemelding om alvorlighetsgrad
  • Veiledning om hvordan følge regelverk

Totalkostnaden for full analyse + utarbeidelse av tilgjengelighetserklæring, rapportering og veiledning:
kr. 20.000,- eks.mva

Portrettbilde av Elias

Har du spørsmål eller lurer på noe?

Jeg står klar til å hjelpe deg på vei. Ring meg gjerne eller send en e-post så finner vi en god løsning sammen.

Elias Bruholt

Bestill tilgjengelighetserklæring

Så kontakter vi deg.

Ditt Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.