Vi er totalleverandør av streamingtjenester i Trondheim og omegn

Malejo AS skal være en trygg samarbeidspartner når det kommer til gjennomføring av arrangementer som skal streames live på nettet, eller gjøres live for opptak. Vi kan streame alle typer event og arrangement.

Trygt

Malejo AS skal være en trygg samarbeidspartner når det kommer til gjennomføring av arrangementer som skal streames live på nettet, eller gjøres live for opptak.

Enkelt

Vi er opptatt av at det skal være “enkelt og greit” å bruke oss som streamingleverandør. Dere gjør det dere er gode på, så fikser vi det tekniske. Vi har lang erfaring fra mange ulike arrangement.

Livestream har kommet for å bli

Livestream i seg selv er ikke noe nytt, men mange fikk øynene opp for denne måten å nå ut til publikum på, da verden ble rammet av corona-pandemien i starten av 2020. Vi tror og håper at mange ønsker å benytte seg av livestream av arrangement og event også etter pandemien.

Skalerbart

Vi tilpasser alle produksjoner etter behov, og kommer med den løsningen vi mener er best for kunden.

Det er mange faktorer som kan være med å påvirke hvor stor produksjonen trenger å være, og vi vil alltid sammen med dere finne den beste løsningen for ditt arrangement.

Mange muligheter

Vi kan streame til alle plattformer, som for eksempel Facebook, Youtube eller egne landingssider. Vi har også mulighet for å gjøre opptak av stream dersom dette er ønskelig.

Vi hare en moderne utstyrspark og dyktige ansatte på dette området.

Vi streamer til alle plattformer

Vi har muligheten til å streame til alle de største streamingplattformene, og samarbeider godt med blant annet vimeo, facebook live og youtube live.

Livestream av event

Vi livestreamer eventer til facebook, youtube, vimeo eller andre egnede platformer. Vi er totalleverandør, og tar oss av hele produksjonen fra A-Å


Live on tape

Dersom man ikke ønsker å sende eventet live kan man gjøre opptak og sende det live senere. Dette åpner mulighetne for redigering av små feil eller endring i rekkefølge etc.


Kurs, konferanse og digitalt event

Vi skreddersyr digitale event, kurs og konferanser. Vi tilrettelegger for samling av grupper over internett og planlegger opplegg som treffer publikum på rett måte.

Foretrukket av

Trenger du hjelp?

Ring meg så finner vi ut av det.
[email protected]
+47 480 95 490

Få et gratis, uforpliktende tilbud på streaming

Skriv gjerne kort om behovet du har, slik at jeg kan hjelpe deg med det du ønsker.