Vi er totalleverandør av streaming av begravelser

Begravelsen er det viktigste ritualet vi har. Men, av og til, klarer vi likevel ikke å samle alle til begravelsen. Når noen skal begraves, er det vår oppgave å ivareta de etterlatte og gi dem mulighet til å ta farvel.

Avstand er ikke lenger en hindring. Nå kan de som er langt borte ha muligheten til å komme nær, ved å følge med på en videooverføring eller se et sammendrag av seremonien i etterkant. Streamingen gjøres tilgjengelig via avdødes minneside og man trenger kun å ha internettilgang for å delta i seremonien.

Vi leverer fra A-Å

Vi har lang erfaring fra filmproduksjon og streaming, og nyter godt av det også i våre streaminger av begravelser. Vi har et godt øye for detaljer, utsnitt og den totale opplevelsen av seremonien. Vi lever for å leverer sendinger uten tekniske problemer og har veldig gode rutiner for å klare dette.

Ulike behov

Vi tilpasser alle produksjoner etter behov, og kommer med den løsningen vi mener er best for kunden.

Det er mange faktorer som kan være med å påvirke hvor stor produksjonen trenger å være, og vi vil alltid sammen med dere finne den beste løsningen for den enkelte seremonien.

Mange muligheter

Vi har gode erfaringer med ulike løsninger for streaming. Vi jobber godt med systemet til AdState sitt system for minnesider.

Vi hjelper også gjerne til med å sette opp egne, private landingssider for streamingen.

Trenger du hjelp?

Ring meg så finner vi ut av det.
mathias@malejo.no
+47 480 95 490

Få et gratis, uforpliktende tilbud på streaming

Skriv gjerne kort om behovet du har, slik at jeg kan hjelpe deg med det du ønsker.

  Headline

  Tagline
  $25per month
  • 5GB Feature one
  • 15 Feature two
  • 50 Feature three

  Headline

  Tagline
  $75per month
  • 5GB Feature one
  • 15 Feature two
  • 50 Feature three