Vår visjon i Malejo AS

I 2020 ble Malejo startet med et mål om å tette tomrommet som hadde oppstått i Melhus-regionen. Her fantes det fra før ingen totalleverandør på markedsføringstjenester og det var ofte vanskelig for mange å reise inn til Trondheim for å få hjelpen de trengte. Vi satte oss som mål om å bli en foretrukket sparringspartner på film og markedsføring i Melhus og Midtre Gauldal. I løpet av 2020 utviklet vi oss til å bli en leverandør av nasjonal karakter, og har i dag kunder fra Hammerfest i nord, til Enebakk i sør.

Visjonen vår er at alle både fortjener og behøver hjelp for å bli synlig, og bak hver bedrift finnes det mange gode historier. Disse ønsker vi å være med å fortelle, på en visuelt sterk måte.

Godt design og gode historier er blant de viktigste byggesteinene i Malejo, i tillegg til pågangsmot, engasjement og lidenskap.

Våre verdier

Engasjerende

Vi i Malejo skal engasjere, både i form av levende bilder – men også som bedrift. Vi deltar aktivt på utdanningsmesser, er mentor for ungdomsbedrifter og vi brenner for å engasjere ungdom inn i bransjen.


Nyskapende

Det å finne opp hjulet på nytt blir nok vanskelig, men det å være nyskapende kan bety så mye. Vi jobber hele tiden for nye ideer, nye arbeidsmetoder og nye hjerner. Sammen skaper vi nye produkter, som hele tiden er tidsriktige.


Inkluderende

Malejo skal være inkluderende. Ikke bare for ansatte, men også for kundene våre. Vi har hatt lanseringsfester med kunder, deltatt på utallige arrangementer og vi har til og med deltatt i Oslo Maraton på lag med en av våre kunder.

 

Synes du det høres spennende ut, og vil høre mer om oss?

Ta kontakt så møtes vi over en kaffe.