Arbeid over tid gir ofte de beste resultatene.

Det har vi fått erfart sammen med en av våre største kunder. Entrepnor AS har hovedkontor på Bjerka utenfor Mo i Rana, og driver med rørbasert anleggsvirksomhet. Dette strekker seg fra tradisjonelt rørleggerarbeid, til lekkasjesøk, åpning av tette avløp og rørfornying av rør uten graving.

Sistnevnte er en voksende nisje i Norge, og derfor er det superviktig at Entrepnor er godt synlig innenfor relevante søkeord til denne nisjen. Vi har derfor over lengre tid jobbet aktivt med SEO rundt relevante nøkkelord.

God innholdsproduksjon, samt kontinuerlig prøving, feiling og korrigering har gitt oss ekstremt gode resultater for denne kunden.

Besøk nettsiden

God innholdsproduksjon av både tekst, bilder og video har gitt oss veldig gode resultater på relativt kort tid når det kommer til SEO.

Fra starten av var kunden ikke synlig på relevante søkeord i det hele tatt. Etterhvert klatret de oppover og la seg stabilt på side 3-5 i SERP. (Søkeresultatene på google). Etter en vurdering bestemte vi oss for å sette inn støtet, og etter litt tid hadde vi for første gang en måling på første side av google.

I dag ligger siden stabilt, og kniver med de største aktørene i markedet og havner stort sett en plass mellom plass 1-4 på den første siden av google på et landsdekkende googlesøk.

Å beholde denne siden krever at vi i tiden fremover må holde siden relevant og oppdatert, og hele tiden implementere nye SEO-trender i arbeidet vår med siden. God innholdsproduksjon av både tekst, bilder og video har vært, og kommer til å være kjempeviktig for resultatene videre.