Tett på TSO: Bli med inn bak kulissene

Vi hadde gleden av å lage en serie på fem minidokumentarer for Trondheim Symfoniorkester & Opera. Målet med filmene var å gi publikum et nærmere innblikk i livene til de talentfulle musikerne som sitter på scenen. Vi fulgte dem både hjemme og på andre arenaer for å vise mer enn bare konsertopptrednene. Prosjektet startet i januar, og ble ferdigstilt i slutten av april. I etterkant uttrykker kommunikasjonssjef i TSO, Tove Nervik, sin takknemlighet for vårt samarbeid, vårt faglige arbeid og våre gode relasjonsegenskaper.

"Tett på TSO" gir en sjelden mulighet for publikum å bli kjent med de talentfulle musikerne bak Trondheim Symfoniorkester & Opera.

"Tett på TSO" gir en sjelden mulighet for publikum å bli kjent med de talentfulle musikerne bak Trondheim Symfoniorkester og Opera.

I produksjon av serien fikk vi anledning til å filme på en rekke unike og varierte lokasjoner, som bidro til å formidle musikernes personligheter og lidenskaper. Disse inkluderer en nydelig soloppgang ved sjøen, en tidlig morgen på gården med gårdsstell og en solrik tur i vakre Bymarka. Vi ble også invitert inn på øving i Olavshallen, for å dokumentere arbeidet som ligger bak de store musikkopplevelsene.

For å legge til rette for naturlige intervjuer, og sikre at vi virkelig fikk fanget musikernes autentiske stemmer, investerte vi tid i å bygge en relasjon med tillit og trygghet mellom oss og de utvalgte musikerne. Dette viste seg å være avgjørende for å komme så tett på som vi gjorde, og bidro til skape den nære og personlige atmosfæren vi ønsket oss i filmene.

Tilbakemelding fra TSO

❝Takk for et flott samarbeid. Det har vært ukomplisert og trivelig å jobbe med dere. Vi opplever at dere er lettbeinte, faglig dyktige og at deres gode relasjonsegenskaper gjør folk trygge foran kamera.
Vi i TSO er meget fornøyd – vi sees igjen! ❞

Tove Nervik

Kommunikasjonssjef, TSO

Her ser du filmene produsert for TSO

Tonje Eero Hove

Tonje er en talentfull operasanger fra Finnmark og solist i Trondheim Vokalensemble. I hennes film blir vi kjent med henne som person og hva det betyr for henne å jobbe med TSO.

Torleif Holm

Torleif er en svensk cellist som tilbringer mye av sin fritid på havet i en av sine kajakker. Vi utforsker hvordan hans kjærlighet til havet og naturen inspirerer hans musikalske arbeid.

Frøydis De Damas

Frøydis kombinerer livet som bratsjist og gårdbruker. Vi blir kjent med henne som person og hører hvordan hun endte opp i TSO.

Aaron Olguin

Aaron er en ung amerikaner som tilfeldigvis havnet i Trondheim. Vi blir med inn i hans verden og hører hvordan han fant kontrabass som sitt instrument.

Sarah Warner Vik

Vi møter Sarah som har flyttet hele veien til Australia. Hennes store lidenskap er fagott, og stort sett det.