Nettsider og drifting

Nettsider og drift er viktige komponenter i den digitale tidsalderen, ettersom de har stor innvirkning på bedrifters suksess og tilstedeværelse på nettet. En effektiv nettside kombinert med pålitelig drift sikrer at bedriften din når ut til et bredt publikum og gir en god brukeropplevelse.

FILMTJENESTER

Hva vi kan tilby deg


Utvikling av nettsider

Nettsideutvikling innebærer å designe og bygge nettsider for å gi en effektiv og engasjerende brukeropplevelse. Dette innebærer flere trinn, inkludert planlegging, design, innholdsutvikling, programmering, testing og lansering.

E-handelsplattformer

Utvikling og implementering av e-handelsplattformer som lar bedrifter selge varer og tjenester online. Dette innebærer å sette opp en nettbutikk med kataloger, handlekurver, betalingsbehandling og integrasjon med tredjepartstjenester som lagerstyring, frakt og fakturering

SEO og SERP

Søkemotoroptimalisering er prosessen med å forbedre synligheten til en nettside i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo. Dette oppnås ved å implementere forskjellige teknikker og strategier for å øke rangeringen av nettsiden i søkeresultatene for relevante søkeord og uttrykk.

Drift på fornybar energi

En sentral del av vår bærekraftige tilnærming er bruken av fornybar energi for å drive nettsidene. Vi har har serverplass hos Google i Hamina, Finland, et selskap som deler våre verdier om miljøansvar.


Vår USP

Hvorfor velge Malejo


Lynraske webhotell

Malejo tilbyr webhotell med høy ytelse og sikkerhet, slik at nettsidene dine alltid er tilgjengelige og kjører uten problemer. De har forskjellige pakker for å imøtekomme ulike behov og budsjett.


Sikkerhet og overvåkning

Vi sørger for at nettsidene dine er beskyttet mot trusler og angrep ved å implementere robuste sikkerhetstiltak og tilbyr også overvåkningstjenester for å identifisere og løse eventuelle problemer.


Sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Vi tilbyr regelmessige sikkerhetskopier av nettsidene dine for å beskytte mot tap av data og minimere nedetid i tilfelle en krise.


Support og vedlikehold

Malejo tilbyr teknisk support og vedlikehold for å sikre at nettsidene dine alltid fungerer optimalt og er oppdatert med de nyeste teknologiene og standardene.


Vi bruker bransjeledende systemer

For oss er bruk av bransjeledende programvare avgjørende for å kunne lage nettsider av kvalitet – og for å konkurrere i en stadig skiftende bransje.

Ikoner for nettsider

Portrettbilde av Elias

Har du noe stort og spennende på gang?

Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi elsker å høre om nye ideer og konsepter og
tror vi definitivt kan hjelpe deg på vei. Book et uforpliktende møte, og vi har kaffen klar.

Elias Bruholt