Lær Wordpress

Besøk video-biblioteket vårt for å lære deg Wordpress.

Besøk videobibliotek

Driftsmeldinger

Sjekk systemstatus og eventuelle driftsmeldinger her.

Se status

Support

Vi er tilgjengelig på telefon eller e-post hvis noe skjer.

Ring oss

Ofte stilte spørsmål

Når du skal fakturere oss, er det enkelte nødvendige opplysninger som trengs. For å forenkle prosessen både for deg og oss, har vi samlet all relevant informasjon på en dedikert side. På denne siden kan du finne alt du trenger å vite om fakturering til oss.

Vi beklager eventuelle problemer med nettsiden din. Vennligst kontakt oss på telefonnummer +47 41 14 80 80, så vil vi umiddelbart arbeide med å løse saken. Vanligvis klarer vi å rette opp feil raskt, men vær oppmerksom på at noen problemer kan kreve litt mer tid for å bli løst.

Nettsteder utviklet av Malejo innhenter forskjellige typer persondata. Disse opplysningene oppbevares i et datasenter i Finland, som drives av Google. Både vi og Google overholder strenge EU-regelverk og diverse EU-direktiver som garanterer at dine personopplysninger ikke blir solgt eller overført utenfor EU. Les mer om hvordan datasenteret driftes her.

Nettsidene våre er utviklet med WordPress, et valg vi har gjort på grunn av systemets utbredte bruk, enkelhet og brukervennlighet for sluttbrukeren. Dette gir også kundene muligheten til å ta over styringen av nettsiden selv. Vi poengterer at WordPress er gratis, og det er vår ekspertise og tjenester vi tilbyr, ikke selve systemet.

Vi beklager at du ikke er tilfreds med produktet eller tjenesten vi har levert. Vennligst ta kontakt med daglig leder, Mathias Johansen, og gi oss beskjed om årsaken. Vi ønsker å samarbeide med deg for å finne en løsning som er til fordel for begge parter. Din tilbakemelding er verdifull, og vi ønsker å lære for å bli bedre.