Slik økte Norgrav innkommende henvendelser med 300%

Norgrav AS, et mellomstort entreprenørfirma med spesialisering innen grunnarbeider, sto overfor en utfordring. Til tross for omfattende erfaring og faglige dyktighet, hadde de ingen effektiv og god nettside for å formidle tjenestene sine eller tiltrekke seg kunder. Her er hvordan vi hjalp Norgrav med økt synlighet og digital tilstedeværelse.


Dette var utfordringen til Norgrav


Norgravs primære utfordring lå digitalt. Uten en god, funksjonell og informativ nettside, mistet de potensielle kunder som ofte trengte umiddelbar assistanse for problemer som vannlekkasjer eller tette avløp. Dette representerte et betydelig tap av forretningsmuligheter i et marked hvor konkurransen er blitt knallhard.


Slik løste vi utfordringen


For løse denne utfordringen, tok vi et helhetlig grep om Norgravs digitale strategi, med nettsiden som startpunkt. En ny nettside ble utviklet, nøye utformet for å møte både Norgravs og deres kunders behov.


Nettsideutvikling: Oppsett og utvikling av en brukervennlig og informativ nettside, designet for å fremheve Norgravs tjenester og kompetanse.


SEO: En omfattende søkemotoroptimalisering ble utført for å sikre synlighet på relevante søkeord, og gjør Norgrav lett tilgjengelig for potensielle kunder.


Markedsanalyse og annonsering: Vår ekspert, Mathias, gjennomførte en detaljert markedsanalyse og etablerte målrettede Google-annonser basert på innsikt om kundenes behov og søkevaner.


Med en kombinasjon av høykvalitets hosting, et SEO-optimalisert WordPress-rammeverk, og målrettet annonsering, ble digital tilstedeværelse for Norgrav ikke bare etablert, men optimalisert for maksimal effekt.


Norgrav er en relativt ny leverandør av gravetjenester i Oslo og Bærum, det er derfor svært viktig for oss at nye kunder enkelt finner oss når de søker en seriøs aktør til sitt prosjekt. Malejo har gjort en god jobb med å øke vår synlighet med en søkeoptimalisert nettside og rangering i Google, dette har resultert i at Norgrav har vunnet store deler av markedsandelen i vårt område. Vi vil sterkt anbefale Malejo som deres nye markedsføringsbyrå!

– Mathias Sundal Haune / Daglig leder


Her er resultatet vi leverte til Norgrav


Nettstedstrafikk: En økning på over 400% i gjennomsnittlig månedlig nettsidetrafikk.


Organisk søk: En 1200% økning i besøkende via organisk søk, som understreker effektiviteten av SEO-tiltakene.


Kundehenvendelser: Mest betydningsfullt, en over 300% økning i antall kundehenvendelser, som direkte påvirker Norgravs vekst og inntektsmuligheter.


Skal vi hjelpe deg med å få flereinnkommende henvendelser?

Book et møte