Et spennende prosjekt med Hardanger Folkehøgskule

Vårt prosjekt med Hardanger Folkehøgskule har vært både spennende og utfordrende. De ønsket en ny nettside som var mer moderne og oppdatert, med ønske om publisering i november da nettsiden er mye i bruk av potensielle søkere i desember og januar. Derfor skulle den være fresh, attraktiv og informativ. Dette har vi nå levert til dem!

Om den nye nettsiden til Hardanger Folkehøgskule

Den nye nettsiden er intuitiv i bruk, estetisk tiltalende og tilbyr rikelig med informasjon som er lett tilgjengelig for elevene. Det var essensielt at den var enkel å navigere i, slik at alle enkelt kan finne det de leter etter, uansett forutsetninger.

Vi har også sørget for at nettsiden lastes raskt og at den fungerer like godt på mobiltelefoner som på datamaskiner. Dette sikrer at elevene har tilgang til innholdet uansett hvor de befinner seg.

Om Hardanger Folkehøgskule

Skolen er en del av den rike folkehøgskoletradisjonen i Norge og er stolt over sin mer enn 100 år lange historie i Lofthus. Deres tradisjonsrike fortid gjør dem til en av de eldste, og de er en av få folkehøgskoler som har vært i kontinuerlig drift siden tidlig på 1900-tallet. Nesten 10.000 elever har fått sin utdannelse ved denne skolen siden oppstarten.