Et spennende prosjekt med Return

Vårt nyeste prosjekt er sammen med bandet Return. De ønsket en skikkelig oppgradering av nettsiden sin, og det var akkurat det vi leverte! Den nye nettsiden er fresh, brukervennlig og full av info om bandets kommende konserter.

Og gjett hva? Vi har også fått æren av å hjelpe til med markedsføringen av deres kommende turné, Jingle Balls 2023. Turnéen starter 17. november, så vi har kjørt på med annonser og kampanjer for å sørge for at alle får med seg denne fantastiske turnéen. Målet vårt? Få solgt så mange billetter som mulig og sørge for at alle får en knall konsertopplevelse!

Om nettsiden til Return

Den nye nettsiden er ikke bare visuelt tiltalende, men den er også superenkel å navigere. Vi har lagt vekt på at fansen enkelt skal kunne finne informasjon om bandets kommende konserter, kjøpe billetter og utforske bandets musikkhistorie.

I tillegg har vi sørget for at nettsiden laster raskt og fungerer like bra på mobil som på datamaskin, slik at fansen kan få tilgang til innholdet uansett hvor de er.

Om Return

Return er et kjent norsk rockeband som oppsto på 80-tallet. Med sin fengende melodiøse rock og minneverdige låter, har de klart å fenge et bredt publikum over flere tiår. Bandet er spesielt kjent for hits som "Sing Me a Song", og de har gjennom årene bevist sin evne til å levere kraftfulle liveopptredener. Selv etter mange år i musikkbransjen, fortsetter Return å begeistre både gamle og nye fans med sin tidløse musikk.