Grønt sertifikat fra Malejo AS

Hei! I Malejo jobber vi hver eneste dag for å gjøre nettstedene vi skaper litt grønnere og mer energieffektive. Vi er virkelig stolte over å fortelle at alle våre tjenester kjører på nesten 100% fornybar energi, takket være vårt samarbeid med Google og WP Engine, som hoster nettstedene våre på Googles servere i Hamina, Finland.

Dette sertifikatet er vårt løfte til deg om at vi tar bærekraft på alvor, og at din nettside bidrar positivt til miljøet.

Vi har valgt å plassere din nettside på en server i et av verdens mest bærekraftige datasentre. Driftet på vindkraft og innovative kjøleløsninger som bruker sjøvann, er dette datasenteret i stand til å operere på nesten 100% fornybar energi. Dette betyr at nettstedene vi hoster ikke bare er raskere og sikrere, men er også snillere mot planeten vår.

Hver dag jobber vi med å gjøre nettstedene vi bygger raskere, smartere og mer effektive. Dette reduserer ikke bare energiforbruket hver gang noen besøker din side, men forbedrer også brukeropplevelsen og gir bedre resultater i søkemotorer.

Får du ikke grønn hosting på bærekraftsscannere?
Les hvordan IP-maskering påvirker miljøvurderinger, ta en titt her.

Vår forpliktelse til miljøet er stadig i utvikling. Vi er alltid på utkikk etter nye måter å gjøre våre digitale løsninger enda grønnere. Vi utforsker alt fra å optimalisere koden på nettstedene til å velge de mest energieffektive løsningene tilgjengelig – alt vi gjør, er med tanke på en mer bærekraftig fremtid.

Vi i Malejo tror på å bygge et samfunn som er bevisst sitt miljøansvar. Det er derfor vi ikke bare forplikter oss til å redusere vårt eget fotavtrykk, men også arbeider aktivt for å opplyse og engasjere våre kunder og samarbeidspartnere om bærekraftige praksiser.

Vi kan garantere at din nettside hos oss driftes på fornybar energi og jobber for å være ledende i det grønne arbeidet rundt drift av nettsider.

Esten Hoffmann


Esten Hoffmann

Kreativ leder, Malejo AS

Vil du vite mer om hvordan vi kan
hjelpe deg på veien?

Book et møte