Malejo dokumenterte heleIdrettsgalla 2024

Første helgen i januar ble en minneverdig helg da årets Idrettsgalla fant sted. I år var Trondheim stolt vertsby, og arrangementet levde opp til sitt rykte med et strålende festprogram. Vi i Malejo hadde den store æren av å bidra til å fange øyeblikkene fra helgen, både gjennom foto og film. Idrettsgalla er anledning til å hylle og anerkjenne prestasjonene til våre idrettsutøvere, lag, trenere og ildsjeler som har bidratt så betydelig til norsk idrett i 2023.

Det var en stor ære for oss i Malejo å få tilliten til å dokumentere alt som skjedde i løpet av denne begivenhetsrike helgen i Trondheim

Mathias Johansen

Daglig leder i Malejo AS

Kvelden før kvelden

Helgen startet allerede fredag klokken 17.00 med et grasrotseminar, arrangert av Norsk Tipping. Dette seminaret samlet grasrottrenere fra hele Trøndelag for å inspirere og takke for deres uvurderlige innsats.

Fredag kveld klokken 20.00 var det tid for et seminar av Nasjonal Idrettspolitisk Arena (NIPA) på Scandic Nidelven. Her diskuterte man temaer som økonomisk utenforskap i idretten, og det var representanter fra sponsorer, idrettsorganisasjoner og NIPA til stede for å delta i flere debatter.

Den store dagen

Lørdag klokken 13.00 ble Idrettsgallaseminaret 2024 innledet, ledet av Birgit Skarstein og Daniel Hatland. Programmet inkluderte en sofaprat med idrettspresidenten, samt et dypdykk i tilstanden til frivilligheten i Norge.

Selve gallaen startet i Trondheim Spektrum rundt klokken 17.00, med flere før-fester i de ulike hallene. Klokken 19.00 åpnet A-hallen, og det var klart for hovedbegivenheten. NRK sto for en spektakulær TV-produksjon, og publikummet var tydelig spente.

Alt i alt var dette en fantastisk begivenhet og et utrolig spennende tilskudd til porteføljen vår hos Malejo.

Vil du vite mer om hvordan vi kanhjelpe deg på veien?

Book et møte
Portrettbilde av Elias

Da vil vi gjerne høre fra deg. Book et uforpliktende møte, så skal vi ha kaffen klar.

Elias Bruholt