Malejo til topps iinternasjonal filmfestival

Skrevet av Esten Hoffmann | Nyheter

Onsdag 21. september ble det klart at Malejo markerte seg som vinner i kategorien «New Food Trends» under den internasjonale filmfestivalen Film Food Festival. Festivalen arrangeres årlig av IGCAT – International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism.

Malejo var påmeldt i kategorien «New Food Trends» med filmen ‘The Wild Farmer’, om Jim Andre Stene. I ‘The Wild Farmer’ følger vi Jim på hans jakt i den norske villmarken. Vi inviterer publikum inn i en verden av vidundere, mens han forteller historien om hvordan han lever av å samle ville råvarer til restauranter over hele Norge.

Se filmen under

Filmregissør i Malejo, Esten Grøtte Hoffmann ble utrolig overrasket og glad da han ble overrakt nyheten i lunsjtider onsdag.

« Jeg hadde jo selvfølgelig et håp om at vi skulle klare å nå helt opp, men det har vært mange spennende og gode bidrag i år »

Han er full av lovord om gjengen som har bidratt til at filmen ble som den ble og takker for muligheten til å være med Jim på tur.

«Først og fremst må jeg si jeg er utrolig heldig som har en så flott gjeng rundt meg som gjør det mulig å lage spennende og innholdsrik film. Også må vi gi all honnør til Jim som har holdt ut med oss og tatt oss med på eventyr»

«Mathias har også gjort en fantastisk jobb i kulissene med å koordinere hele produksjonen og han har gjort sitt for at det kreative ikke har tatt helt overhånd» avslutter Esten med et glimt i øyet.

Også daglig leder Mathias Johansen mener dette er fantastisk spennende.

«Det betyr jo at vi beviser ovenfor oss selv, kunder og samarbeidspartnere at vi leverer film på et høyt nivå, og samtidig bringer det stolthet inn i produksjonsteamet at man får en anerkjennelse på det harde arbeidet som er lagt ned.»


Slik lyder juryens tilbakemelding:

Jury remark: The Wild Farmer is a beautiful short film depicting what is undoubtedly the biggest new food trend in recent years… foraging. The film highlights the possibility to source products from what nature provides us and the importance of discovering new species.

The film then connects to Trondheim-Trøndelag, European Region of Gastronomy 2022’s inspiring gastronomic scene and shows how natural products are transformed by a talented chefs ambassador into an amazing gastronomic experience.

Good variety of film angles and excellent colour grading. The Wild Farmer shows the passion that comes into creating unforgettable culinary experiences while preserving the natural environment. Lina Al-Khaled (Jordan)

Ønsker du å lage film?

Book et møte
Portrettbilde av Elias

Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi elsker å høre om nye ideer og konsepter ogtror vi definitivt kan hjelpe deg på vei. Book et uforpliktende møte, og vi har kaffen klar.

Elias Bruholt

Les mer fra oss


Betalte annonser vs. organiske søkeresultater

Når det kommer til markedsføring, er det mange…