Vi dro på workation til Egypt!

Hva er en workation, lurer du kanskje på? Det er et nytt konsept vi testet ut i år, hvor vi reiser til varmere strøk for å jobbe og utvikle oss innenfor områder vi synes er spennende og gøy. Samtidig som man nyter god mat og drikke, bader, og deler opplevelser sammen. Dette er teambuilding, selvrefleksjon, og strategiplanlegging på et helt nytt nivå.

Formålet med turen er å fokusere og arbeide intensivt med interne prosjekter, men også å ha det hyggelig og styrke relasjonene innad i teamet.

Å tilbringe en uke sammen i et varmt klima, med felles interesser og entusiasme, kan føre til mange kreative ideer og løsninger. Disse ideene er drivkraften som tar oss til nye høyder. Derfor mener vi det er så viktig å legge til rette for at ideene får spillerom og kan blomstre.

Planleggingen begynte allerede på sen-høsten, med et felles ønske om å få til en slik tur. Det var dog flere mål som måtte oppnås og etter en iherdig sluttspurt på fjor-året viste det seg at turen skulle bli en realitet.

Det ble besluttet at vi skulle fokusere på tre hovedområder under turen. Det unike med denne turen var at alle fikk bidra på tvers av avdelinger, for å sikre åpenhet i alle løsninger og valg. Åpenhet er en kjerneverdi hos oss.

  • Vi skulle komme i mål med WebCRM (Vårt nye prosjektstyringsverktøy).
  • Utvikle og ferdigstille rammeverk i WordPress som øker effektiviteten vår.
  • Lage en helt ny merkevare for et nytt profileringsprodukt.

Å ta pauser fra arbeidet var også viktig

Gode opplevelser sammen kan bidra til økt arbeidslyst, energi og ikke minst godt vennskap. Med Rødehavet rett utenfor døren, var vi ivrige etter å utforske det krystallklare vannet.

Esten og Mathias overrasket oss med en ekstra opplevelse. På torsdag klokken 15:30 ble vi plukket opp av en litt gammel minibuss som tok oss med ut i ørkenen. Der ventet firhjulinger på oss, klare for et eventyr der vi skulle møte lokale beduiner.

Her fikk vi prøve deres te og spiste nybakt brød rett fra bålet. Etter et kort stopp, fortsatte vi dypere inn i ørkenlandskapet til vi nådde en annen landsby. Sittende på tepper, nøt vi kvelden med måltider og underholdning fra beduinene, til stor glede for hele gruppen. På hjemveien tok vi en pause for å beundre stjernene og planetene på nattehimmelen.

Prosjektarbeidet gikk bra, og vi gjorde betydelige fremskritt på de prosjektene vi tok fatt på. Selv om vi ønsket å fullføre dem, er disse prosjektene av en slik natur at de stadig trenger videre oppfølging og utvikling. Vi er imidlertid svært takknemlige for muligheten og fleksibiliteten vi fikk til å dedikere tid og virkelig komme i gang.

Nå er spørsmålet hvor reisen går neste år. Noen forslag?

Vil du vite mer om hvordan vi kan
hjelpe deg på veien?

Book et møte